Algemene voorwaarden

 

Na het plaatsen van een bestelling geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Lees deze goed door.

 

Bedrijfsgegevens

Zappazeep

Abelenstraat 2

6099 BP Beegden

 

Telefoon: +31 6 40 06 98 91

E-mail: info@zappazeep.nl

Website: www.zappazeep.nl

 

KvK: 85367486

IBAN: NL15 INGB 0396 0118 53

 

Bestellen en betalen

In onze webwinkel zijn alle prijzen vermeld in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten.

Je kunt zonder extra kosten betalen via iDEAL. Voor betalingen via Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro) geldt een extra vergoeding.

 

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Zappazeep zich het recht voor je bestelling te annuleren.

 

Heel soms komt het voor dat een bestelling niet meteen in zijn geheel geleverd kan worden. Als dit het geval is nemen we contact op over de verdere afhandeling. Ook kun je dan eventueel je bestelling annuleren. Het reeds betaalde bedrag ontvang je dan binnen een week retour op je rekening.

 

Verzending

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van Post NL. In voorkomende gevallen kan dit een andere dienst zijn. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen, doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je de bestelling kunt volgen.

 

Zappazeep is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.

 

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, wordt de bestelling geretourneerd aan ons. We bieden de mogelijkheid om tegen de gebruikelijke verzendkosten de bestelling nogmaals te versturen.

 

Verzendkosten

Nederland:

Brievenbuspakket   €4,70 incl BTW

Pakket                       €6,90 incl BTW

 

België / Duitsland:

Brievenbuspakket   €7,50 incl BTW

Pakket                       €9,50 incl BTW

 

Bij een bestelling die door de brievenbus past (alleen zeep en t/m 12 stuks) boven € 45,- nemen wij de verzendkosten op ons als het een bestelling binnen Nederland betreft.

Daarnaast nemen wij de verzendkosten op ons bij:

- pakket bestellingen boven € 50 binnen Nederland

- pakket bestellingen boven € 60 naar België of Duitsland

 

Cadeauservice

Als je producten cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, samen met een eventueel persoonlijk bericht. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door ‘Verzend naar een ander adres’ te kiezen bij het bestellen.

 

Aansprakelijkheid

Wij maken al onze producten met de hand. Het product wat je ontvangt kan dus afwijken in vorm en kleur van de afbeeldingen die je op de website ziet. Ook hanteren wij een marge van maximaal 10% verschil in gewicht. Mocht dit buitensporig afwijken, neem dan contact met ons op.

 

Zappazeep is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

 

Zappazeep behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

 

Retourneren

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

 

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

 

Privacyverklaring

De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden door Zappazeep uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van Jouwweb. Verzending vindt plaats via de systemen van Post NL.

Indien je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief ontvang je deze van ons. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je voor de nieuwsbrief af te melden.

In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Als je hier nog vragen over hebt, neem dan contact met ons op.

 

Foto's en teksten

De foto's en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Zappazeep, mits ongewijzigd en in originele staat.

 

Wederverkoop

Producten van Zappazeep mogen niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking.

 

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Zappazeep naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: info@zappazeep.nl

 

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.