Blog

Het verhaal achter de Wijn Zeep

In de zomer van 2023 kreeg ik een berichtje van Cecile (van Cecile.wine) met de vraag of het mij leuk leek om samen een Wijn zeep te ontwikkelen. Ik weet dat je met hele diverse ingrediënten zeep kan maken, van bier tot wortelsap, maar een Wijn zeep was nog niet eerder in mij opgekomen. Wat een spontaan en interessant voorstel! Ik ben meteen het internet gaan afpluizen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het gebruik van wijn in een zeep en al gauw maakte we een afspraak om over het idee te brainstormen. 

Lees meer »

De Bloemzeep

Het is weer lente, tijd om onze bloemzeep in het zonnetje te zetten! Deze zeep brengt zelfs de lente mee in de douche door de verrukkelijke bloemige geur. Hou jij ook zoveel van de geur van bloemen? Dan is de bloemzeep wellicht iets voor jou. In deze blog zal ik jullie alles over de bloemzeep vertellen, hoe de zeep tot stand is gekomen en wat de bloemzeep nou tot een echte bloemzeep maakt.

Lees meer »

Kerstmarkt Grathem

Zondag 11 december stonden we met onze zeepvoorraad op de kerstmarkt in Grathem. Dit was onze allereerste marktkraam dus ik vond het een beetje spannend. Ondanks de lichte zenuwen waren we vooral erg enthousiast om de mensen onze mooie zepen te laten zien en ruiken.

Lees meer »

De Lavendelzeep

Bij Zappazeep was er één zeep die we zeker niet in de collectie konden missen. Namelijk onze geliefde lavendelzeep. Benieuwd hoe de lavendelzeep precies wordt gemaakt? Daar zullen we jullie in deze blogpost alles over vertellen.

Lees meer »