Verzenden en Retourneren

Verzending

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van Post NL. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen, doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je de bestelling kunt volgen.

 

Verzendkosten

Nederland:

Brievenbuspakket   €4,70 incl BTW

Pakket                       €6,90 incl BTW

 

België / Duitsland:

Brievenbuspakket   €7,50 incl BTW

Pakket                       €9,50 incl BTW

 

Bij een bestelling die door de brievenbus past (alleen zeep en t/m 12 stuks) boven € 45,- nemen wij de verzendkosten op ons als het een bestelling binnen Nederland betreft.

Daarnaast nemen wij de verzendkosten op ons bij:

- pakket bestellingen boven € 50 binnen Nederland

- pakket bestellingen boven € 60 naar België of Duitsland

 

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, wordt de bestelling geretourneerd aan ons. We bieden de mogelijkheid om tegen de gebruikelijke verzendkosten de bestelling nogmaals te versturen.

 

Retourneren

Wanneer je graag de producten wilt retourneren dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail naar info@zappazeep.nl van je met alle informatie over de bestelling. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. De retourzending van de producten zijn voor eigen kosten.

De retourzending kan verstuurd worden naar het volgende adres:

Abelenstraat 2

6099 BP te Beegden

T.a.v. Zappazeep

 

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.