Kerstmarkt Grathem

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 15:12

Zondag 11 december stonden we met onze zeepvoorraad op de kerstmarkt in Grathem. Dit was onze allereerste marktkraam dus ik vond het een beetje spannend. Ondanks de lichte zenuwen waren we vooral erg enthousiast om de mensen onze mooie zepen te laten zien en ruiken.

 

Vroeg in de ochtend reden we met ons kleine autootje volgeladen met zeep richting Grathem. Zo zag onze zeepkraam eruit:

Samen met mijn vader heb ik houten planken gezaagd en geschuurd om de zepen mooi om te laten etaleren. Mijn vader heeft namelijk een grote voorraad aan oude houten planken en stronken die ik wel goed wist te gebruiken. 

 

Om 11:00u begon de kerstmarkt en binnen 5 minuten verkochten we onze eerste zeep! Dat we al zo snel een enthousiaste klant mochten ontmoeten hadden we toch niet verwacht. 

Wat ons gedurende de dag opviel is dat de bloem zeep ontzettend in de smaak viel, en niet alleen bij de vrouwen, juist ook erg bij de mannen!  

 

De mensen die geïnteresseerd waren mochten de zeep testen met onze geïmproviseerde wastafel. 

We verkochten ook Body butter met lavendelgeur. Dit product zijn we nog aan het testen en perfectioneren. Wie weet verschijnen er in de toekomst ook body butters in de webshop.. 

Wat een ontzettend leuke en gezellige dag was het! We hebben een hoop nieuwe mensen ontmoet en hele toffe reacties mogen ontvangen over onze zepen. Ook mensen die normaal geen vaste blokken zeep gebruiken hebben we kunnen enthousiasmeren over de vele voordelen ervan.

Wij zijn trots en hopen dat we gauw weer nieuwe mensen mogen ontmoeten en inspireren op de volgende markt, hopelijk snel..

 

Jong Nederland Grathem, ontzettend bedankt voor de geslaagde kerstmarkt.!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.